Tannregulering er en behandling som retter opp tenner og korrigerer bittfeil for å gi deg et pent smil.

Studier viser at et fint smil kan gi bedre selvtillit og høyere livskvalitet. Det finnes ulike typer av tannregulering både synlig og usynlig. Begge har sine fordeler og ulemper, men de fleste voksne pasienter velger usynlig tannregulering.

Vi tilbyr følgende behandling i usynlig tannregulering:

Incognito

Incognito er den mest usynlig tannregulering som plasseres på baksiden av tenner

Incognito er en type av usynlig tannregulering for voksne som er plassert på innsiden av tennene. Reguleringsklossene er individuelt tilpasset hver pasient sin tannform. Incognito er en produkt fra USA (produseres av 3M) av den høyeste kvalitet innen tannregulering.  Incognito klossene blir individuelt fremstilt etter en digital skanning på klinikken. Med Incognito kan man utføre behandling av enkle tannstillingsfeil, rebehandlinger og lukelukking av fortenner.

Behandling med Incognito utføres av vår autorisert spesialist innen kjeveortopedi som har lang erfaring med den type behandlingen.

 

Usynlig Tannregulering med hjelp av usynlige skinner

Usynlig tannregulering med hjelp av skinner som er minimalt synlige og kan fjernes ved behov.

Invisalign:

Invisalign er en usynlig regulering. Tannreguleringen skjer ved hjelp av gjennomsiktige skinner som er nesten usynlige ved bruk. Det er en veldig skånsom behandling som er mest beregnet for voksne pasienter. Med denne behandling kan man korrigere både små bittfeil som skjeve tenner, feilvinklet tenner og store bittfeil. Invisalign behandling pleier å ta kortere tid for å oppnå resultat sammenlignet med andre tannreguleringer.

Fordeler med Invisalign:

 • Pasienten ser forventet resultat før oppstart av behandlingen.
 • Mindre risiko for kariesutvikling.
 • Mindre risiko for tannkjøttsbetennelse.
 • Behandlingen tar kortere tid.
 • Den er avtagbar. Dette bidrar til bedre mulighet till tannrens.
  Synlig Tannregulering

  Synlig tannregulering som brukes mest på barn og sitter fast. For voksne pasienter anbefaler vi ofte en usynlig tannregulering som kan fjernes ved behov.

Ulempene med Invisalign:

 • Pasient må være motivert til å bruke tannreguleringsskinne opptil 22 timer daglig.
 • Godt samarbeid mellom pasient og tannlege er nødvendig.
 • Kan være dyrere sammenlignet med vanlig synlig tannregulering.

Vi har en lang erfaring med Invisalign behandling siden 2013. Over 100 pasienter fikk sitt drømmesmil med oss. Lær mer om denne behandlingen på vår spesielle nettside:

Invisalign

Inman Aligner

Det billigere og enklere alternativ til Invisalign behandling kan være behandling med Inman Aligner. Med Inman Aligner kan man derimot ikke behandle mer kompliserte tannstillingproblemer, som kan man gjøre med Invisalign. Inman Aligner er spesielt egnet for å flytte tenner fra hjørnetann til hjørnetann, mens Invisalign kan brukes for å flytte alle tenner.

Lær mer om Inman Aligner her:

Inman aligner

 

Bestill time i dag!