Trådløft

Trådløft

Facelift uten kirurgi. Dette er en metode for ansiktsløft som ikke innebærer langvarige fravær på grunn av kirurgiske inngrep.

Spenningstrådene gjør det mulig å oppnå en langvarig løfteeffekt med liten risiko og imponerende resultatene.

Lifting med trådene gir deg en ny sjanse, gir deg en mulighet til å forynge vårt ansikt, gir en løftende effekt som gjør at ansiktet ditt gjenvinner sin vitalitet og vi ser strålende ut.

I tillegg til å fremheve det beste av vårt utseende, bidrar spenningstrådene gradvis til å gjenopprette produksjonen av kollagen, siden dette også stimuleres.

Oppsummert anser vi trådløft som en “ikke-aggressiv” estetisk behandling, med gode resultater og mange fordeler.

Materialet er definert som biokompatibelt, og det produserer ikke allergier som følge av disse egenskapene. Derfor er det mange fagfolk som også bruker det i mange andre behandlinger. Trådene som brukes består av kirurgiske tråder som er blitt brukt både i rekonstruktiv kirurgi og kosmetisk kirurgi gjennom tiden. De trådene som brukes spesielt til ansiktsløftning er forsterket slik at de varer opptil 12 måneder i huden før trådene absorberes totalt i kroppen

Gjennomsnittlig varighet på behandlingen overstiger normalt ikke 30 minutter, men individuelle behov og kompleksitet vil selvsagt variere.

Behandlingen vil bli utført av en profesjonell lege, og etter å ha brukt bedøvelse vil den begynne å introdusere noen nåler spesielt for denne behandlingen. Når nålene er fjernet, forblir trådene i det behandlede området, forårsaker en tensor-effekt og reaktiverer den naturlige produksjonen av kollagen.

Hva koster behandlingen?

Prisen på behandlingen er avhengig av hvilket område injeksjonen skal settes i og prisen kan du finne i vår PRISLISTE.

Du kan også bestille en gratis konsultasjon med Dr. Soto for å få mer informasjon om trådløft og pris på din behandling.