Fornebu Tannlegesenter Team

Vi i Fornebu tannlegesenter har som mål å forebygge tann- og munnsykdommer. Vi jobber bevisst og målrettet for at pasientene våres skal være fornøyde og tilfredsstilte til enhver tid. Vi kan gi deg ett smil som vil åpne verden for deg.

Fornebu tannlegesenter består av ett engasjert og dyktig tannhelseteam. Vi har kunnskapen  som trengs til å utføre alle typer tannbehandlinger. Vi samarbeider tett med forskjellige spesialister for å kunne gi våre pasienter den beste kvaliteten og ivareta deres behandlingsbehov. Pasienten er alltid i fokus hos oss og vi setter av godt med tid for at våre pasienter skal bli hørt.

Fornebu tannlegesenter består av både tannleger og tannpleier som er villige til å hjelpe deg fra kl. 07:00 – 1900 på hverdager og fra kl. 10-15 på lørdager. Vi kan også ta akutt på søndager. Vi har tannleger med lang erfaring innen behandling av pasienter med odontofobi. Dette er et alvorlig samfunnsproblem som bidrar til at mange lar være å henvende seg til tannlegen ved smerter eller ubehag.

Vi holder til i nye lokaler på Fornebu i Technopolis-bygget som ligger i Fornebu flyplass sin historiske lokale.