Filler

Behandling med filler er en midlertidig måte å redusere volumtap og rynker i et eller flere områder av ansiktet.

Dette utføres med hyaluronsyre og dette er et komplett utvalg av fyllstoffer som benyttes til alle individuelle behov og spesielle krav til estetiske forbedringer i ansiktet.

Hyaluronsyre er et sukkerkompleks som finnes naturlig i kroppen og som binder vann slik at huden holder på fuktighet og dermed spenst. Hudens naturlige produksjon av hyaluronsyre reduseres med alderen og kan brytes ned av ultrafiolett stråler og frie radikaler.

Bioformula Italia er et sikkert produkt i forskjellige konsentrasjoner som er sammensatt av konsentrasjon av tverrbundet hyaluronsyre.

Den tilfører midlertidig volum til ansiktsvevet og gjenoppretter et mykere utseende i ansiktet. Den injiseres i midten og til dyp dermis (det vil si under det ytterste laget av huden) for korrigering av moderate til uttalte ansiktsrynker og folder, som for eksempel Naso labiale folder og marionettlinjer.

Enkelte funksjoner kan bli styrket eller fremhevet (leppe kontur, leppe styrking etc.), eller huden kan bli dypt hydrert slik at den beholder sin friske og fuktighet. Jevne ut fordypninger under øynene, såkalt “tear trough, glatte ut ujevnheter som groper, arr og misdannelser, korrigere asymmetri i ansiktet, korsterke ansiktskonturer rundt hake, kinnben og kjevelinje, jevne ut nasolabialfuren (smilelinjen) mellom nese og munnviken, jevne ut marionettlinjen mellom munnviken og haken/underkjeven, øke volum og markering av lepper,

Bioformula Italia har forskjellige konsentrasjoner av tverrbundet hyaluronsyre slik at helsepersonell kan skreddersy behandlingen til dine unike behov. Hvilken type filler som passer best for deg, diskuterer vi sammen under konsultasjonen.

Hyaluronsyre er et sukkerkompleks som finnes naturlig i kroppen og som binder vann slik at huden holder på fuktighet og dermed spenst. Hudens naturlige produksjon av hyaluronsyre reduseres med alderen og kan brytes ned av ultrafiolette stråler og frie radikaler.

Hva koster behandlingen?

Prisen på behandlingen er avhengig av hvilket område injeksjonen skal settes i og prisen kan du finne i vår PRISLISTE.

Du kan også bestille en gratis konsultasjon med Dr. Soto for å få mer informasjon om fillere og pris på din behandling.