Tannbleking

Tannbleking for hvitere og penere tenner

Tannbleking gir deg hvitere og penere tenner

Det finnes ulike blekemetoder som klinikk bleking og hjemmebleking med individuell tilpasset blekeskinner. Undersøkelser viser at tannbleking ikke er skadelig om den utføres på riktig måte. Overfladiske misfarginger i tenner som er  forårsaket av mat og drikke kan tannlegen eller tannpleieren fjerne med tannpuss. Dersom misfargingen ligger dypere kan en tannbleking være løsningen. Blekemiddelet fjerner de dype misfarginger som ikke kan tas bort med vanlig tannpuss.

Nesten alle naturlige tenner kan blekes. Fyllinger, kroner og fasetter kan ikke blekes. Det er viktig at tannlegen først undersøker tenner og tannkjøtt grundig og finner årsaken til misfarging.

For å kunne bleke tennene må følgende kriterier være oppfylt:

  • Eventuelle fyllinger bør være av god kvalitet
  • Eventuelle hull (karies) må behandles først
  • Overflatemisfarging bør være fjernet
  • Tannkjøttet ditt må være friskt og du bør ikke ha andre sykdommer i munnen
  • Du bør være over 18 år.

Det anbefales at tannlegen/tannpleieren gjør en grundig undersøkelse først.

Hvordan utføres tannbleking?

Våre erfarne tannleger/ tannpleiere tar avstøp av dine tenner. Deretter blir  dine individuelle blekeskinner utarbeidet. Skinnene bruker du hjemme for å utføre behandlingen. Disse skinner er tilpasset etter dine tenner og  kan brukes i flere år dersom det ikke er noen endringer i din tannstatus.

Vi bruker profesjonell tannblekkesystem Philips Zoom Day White som er en av det beste på markedet.

Hvor lenge holder tannbleking?

Resultatet på bleking av tenner  er veldig individuelt. Det er avhengig av din livsstil, spise, drikke og røykevaner. I to dager etter blekingen anbefaler vi deg sterkt å unngå drikke kaffe, rødvin og inntak av mat/drikke med sterke fargestoffer. Dersom du ikke overdriver bruk av kaffe, te og røyk vil effekten av tannblekingen vare opp til ett år. Det er fullt mulig å kjøpe mer blekemiddel om du ønsker å bleke tennene mer.

Er tannbleking farlig? 

Etter tannbleking kan ising i tenner forekomme. Dersom du opplever ising til vanlig kan det forverres etter bleking. Isingen kan forebygges ved regelmessig bruk av fluormunnskyll under og etter behandlingen.

Tannbleking pris: 

SOMMERKAMPANJE! Frem til 31.juli 2022 pris for tannbleking er KUN 2 990 kr!

Bleking av tenner i over- og underkjeve kr 5 200.

Ring oss på 67210808 for å bestille time. Vi har lange åpningstider og kan dermed tilby deg kveldstime for å få dette gjennomført.

Bestill time i dag!