Bedriftsavtale

Fornebu Tannlegesenter tilbyr Bedriftsavtale til deres ansatte

Bedriftsavtale med Fornebu Tannlegesenter AS

De fleste voksne trenger årlig undersøkelse med røntgenbilder av tenner. I mange tilfeller utvikles tannsykdom gradvis og uten symptomer, og ved at dette oppdages tidlig vil man kunne unngå mer omfattende og kostbar behandling.

Mange voksne har behov for at tennene renses grundig to ganger pr år. Dette gir en frisk og god følelse i munnen – og kan ikke minst forhindre utvikling av tannkjøttsykdommer og eventuelle hull.

Synliggjør bedriftens HMS-fokus og omtanke for medarbeiderne med en bedriftsavtale hos oss.


Hvorfor velge oss?

  • Gratis for deres bedrift
  • Alle ansatte får et tilbud om årlig undersøkelse og rabatt ved videre behandling
  • Prioritet ved timebestilling
  • Nærhet til deres kontor. Undersøkelser viser at de fleste foretrekker å ha et helsetilbud i nærheten av der de jobber. Fornebu Tannlegesenter ligger midt på Fornebu. Vi har lange åpningstider, inklusiv helger. Dvs deres ansatte trenger ikke å ta fri hele dagen for å gå til tannlege, men kan komme til oss før eller etter jobb, eller ta en time midt på dagen. Dette bidrar til effektivitet i deres bedrift.
  • Topp kvalitet i alt. Vi er en toppmoderne klinikk med det beste utstyret og den beste kompetansen som kan tilbys. Vi tilbyr alle typer behandlinger, med spesielt fokus på god service og smertefri behandling. Vi har også høy kompetanse i estetiske behandlinger som blir stadig mer viktig hos folk i dag.
  • Serviceinnstilt personale. Vårt helsepersonale vil alltid være tilgjengelig og behjelpelig. Ved store behandlingsbehov, estetiske behandlinger eller tannlegeskrekk, blir dere ikke mottatt i tannlegestolen, men først i et konsultasjonsrom i en behagelig atmosfære. Disse konsultasjonene er gratis hos oss.
  • Gratis forelesninger om tannhelse. Dersom ønskelig kan vi tilby en gratis forelesning til deres ansatte om tannhelse og munnhygiene. Der kan vi svare på generelle spørsmål om tannhelse som dere lurer på. Denne forelesningen trenger ikke ta lang tid og vi kan komme i lunsjtiden eller i en kaffepause for å gi foredrag. Dette kan være et godt sosialt arrangement på deres arbeidsplass.
  • Videreutvikling. Vårt strategiske mål er å utvikle oss videre i et helsesenter med et stort tilbud av helsetjenester, som psykolog, fysioterapeut, kiropraktor, allmennlege, kosmetolog osv, for å dekke mest mulig av vanlige helsebehov. Snart skal vi også kunne tilby online timebestilling. Bli med oss i dette spennende eventyret.
Ønsker du en avtale for din bedrift? Ta gjerne kontakt med oss på 67 21 08 08 eller post@fornebutannlege.no

Ser frem til et godt samarbeid med dere og hjertelig velkommen til oss!

Med vennlig hilsen,

Fornebu Tannlegesenter


Våre samarbeidspartnere:

Fornebu Tannlegesenterer er stolte over å ha blitt valgt til å være en foretrukket tannhelsetjenesteleverandør i Technopolis kontorfellesskap. Det samler over 100 store og små bedrifter med over 2000 ansatte.  Alle som jobber på Terminal, Portal og Profilbygget får spesielt gode tilbud og priser for tannlegetjenester gjennom vår Bedriftsavtale.

Fornebu Tannlegesenter er glad å informere at vi har inngått en avtale med bedriftidrettslag i Equinor sitt kontor på Fornebu. Sammen med Bedriftidrettsalg skal vi bidra til Equinors ansattes tannhelse og velvære. Alle som jobber på Equinor sitt kontor på Fornebu skal få spesielt gode tilbud og priser for tannlegetjenester gjennom vår Bedriftsavtale. Velkommen skal dere være!