Fornebu Tannlegesenter tilbyr Bedriftsavtale til deres ansatte

Bli med på vår Bedriftsavtale! Last ned på meldingsskjema her:

Bedriftsavtale Fornebu Tannlegesenter AS.pdf


 

Bedriftsavtale med Fornebu Tannlegesenter AS

Tannhelse tilbud til bedrifter

Vær den arbeidsgiveren som fokuserer på ansattes helse. Dette kan være en viktig del av deres bedrift HMS arbeid. God tannhelse bidrar til økt trivsel og velvære. Ansatte som trives med seg selv og har en god selvtillit, er mer produktive på jobb og representerer bedriften på en bedre måte.

Fornebu Tannlegesenter tilbyr bedriftsavtale som er:

 • Gratis til bedrift og enkel administrasjon
 • Alle ansatte får et tilbud for årlig undersøkelse og rabatt ved videre behandling
 • Prioritet ved timebestilling
 • Vi er lokalisert i nærheten av deres kontor og har lange åpningstider, inklusiv helger. Dvs deres ansatte ikke trenger å ta hele dag fri fra jobb for å gå til tannlege, men kan komme til oss før eller etter jobb, eller ta en time midt på dagen. Det bidrar til effektivitet i deres bedrift.

Hvilke tannlegetjenester inngår i avtalen?

 • Første undersøkelse med 4 røntgen bilder og tannstein rens for kun kr 599,- (ord. pris kr 950,-). Undersøkelse inkl. panoramarøntgen for kun kr 999,- (ord. pris kr 1,390,- ).
 • Årlig undersøkelse med 4 røntgen bilder og tannstein rens for kun kr 799,-. Alle ansatte som har vært til en første undersøkelse får recall om ett år.
 • 15% bedriftsavtale rabatt på alle typer behandlinger, bortsett fra estetisk tannregulering hvor rabatt skal defineres i hvert enkelt tilfelle avhengig av behandlingsbehov.
 • Gratis konsultasjon til ansatte ved stor behandlings behov og estetiske behandlinger.
 • 20% rabatt på tannbleking.
 • Gratis forelesning om tannhelse til deres ansatte etter avtale.

Hvorfor er det viktig?

De fleste voksne trenger årlig undersøkelse med røntgenbilder av tenner. I mange tilfeller utvikles tannsykdom gradvis og uten symptomer, og ved at dette oppdages tidlig vil man kunne unngå mer omfattende og kostbar behandling.

Mange voksne har behov for at tennene renses grundig to ganger pr år. Dette gir en frisk og god følelse i munnen – og ikke minst kan forhindre utvikling av tannkjøttsykdommer og eventuelle hull.

Synliggjør bedriftens HMS-fokus og omtanke for medarbeiderne med en bedriftsavtale hos oss. Det er god reklame til deres bedrift.

Hvorfor velge oss?

 • Nærhet til deres kontor. Undersøkelser viser at de fleste skulle foretrekke å ha et helsetilbud i nærhet til sted hvor de jobber. Fornebu Tannlegesenter ligger midt på Fornebu, vi har lange åpningstider og lett tilgjengelighet både med buss og med bil. Dvs besøk til tannlege skal ikke ta en lang del av din arbeidsdag.
 • Topp kvalitet i alt. Vi er en toppmoderne klinikk med det beste utstyr og kompetanse som kan tilbys. Vi tilbyr alle typer behandlinger, med spesielt fokus på smertefri og behagelig behandling. Vi har også en høy kompetanse i estetiske behandlinger som blir stadig mer viktig hos folk i dag.
 • Serviceinnstilt personale. Vi har et nytt og innbydende lokale hvor dere skal føle dere som hjemme i deres egen stue. Vårt helsepersonale er alltid være tilgjengelig og behjelpelig.. Ved store behandlingsbehov, estetiske behandlinger eller tannlegeskrekk, blir dere mottatt ikke i tannlegestol, men først i et konsultasjonsrom i en behagelig atmosfære. Disse konsultasjoner er gratis hos oss.
 • Gratis forelesninger om tannhelse. Dersom ønskelig kan vi tilby en gratis forelesning til deres ansatte om tannhelse og munnhygiene. Der kan vi svare på generelle spørsmål om tannhelse som dere lurer på. Denne forelesning trenger ikke ta lang tid og vi kan komme i lunsjtid eller i en kaffepause for å gi foredrag. Dette kan være et godt sosialt arrangement på deres arbeidsplass.
 • Videreutvikling. Vår strategisk mål er å utvikle oss videre i et helsesenter med et stort tilbud av helsetjenester, som psykolog, fysioterapeut, kiropraktor, allmenn lege, kosmetolog osv, for å dekke mest av vanlig helsebehov. Snart skal vi også kunne tilby til dere online timebestilling. Bli sammen med oss i dette spennende eventyret.

Hvordan inngår man i bedriftsavtale med oss?

 • Fyll ut Bedriftsavtale skjema i vedlegg, skriv under på vegne av deres bedrift og send til oss med brev eller i PDF på epost post@fornebutannlege.no.
 • Signert avtale vil bli signert av vår dagligleder og sendes i retur til dere.
 • Etter signering får alle deres ansatte overnevnte tilbud.
 • Vennligst ta med adgangskort/ Visitkort ved ankomst for registrering.
 • Priser kan justeres årlig i forhold til Konsumprisindeksen fra Statistisk sentralbyrå i Norge eller markedsutvikling i tannhelse bransje.
 • Gjerne ta kontakt med oss på epost eller telefon 67 21 08 08 dersom dere har noe spørsmål eller forslag.

Ser frem til et godt samarbeid med dere og velkommen til oss!

Med vennlig hilsen,

Fornebu Tannlegesenter

 


Våre samarbeidspartnere:

 

Fornebu Tannlegesenterer er stolte over å ha blitt valgt til å være en foretrukket tannhelsetjenesteleverandør i Technopolis kontorfellesskap. Det samler over 100 store og små bedrifter med over 2,000 ansatte.  Alle som jobber på Terminal, Portal og Profilbygget får spesielt gode tilbud og priser for tannlegetjenester gjennom vår Bedriftsavtale.

 

Fornebu Tannlegesenter er glad å informere at vi har inngått en avtale med Bedriftidrettslag i Equinor sitt kontor på Fornebu. Sammen med Bedriftidrettsalg vi skal bidra til Equinors ansatte tannhelse og velvære. Alle som jobber på Equinor sitt kontor på Fornebu skal få spesielt gode tilbud og priser for tannlegetjenester gjennom vår Bedriftsavtale. Velkommen skal dere være!