Publisert: Sunday 15 March, 2020

Kjære pasienter!

Vi i Fornebu Tannlegesenter følger helsemyndighetenes anbefalinger og råd i forbindelse med Corona situasjonen i landet.

Det vil si at vi må dessverre begrense behandlingstilbudet på klinikken kun til akutt behandling. Dette er behandling for pasienter som har smerter, infeksjoner eller trenger øyeblikkelig hjelp. Med det tiltaket vil vi bidra til å redusere belastning på resten av helsetjenesten. Alle planlagte eller kosmetiske behandlinger må utsettes til senere tidspunkt.

Samtidig vil vi passe på deres og våre ansattes helse, og for å minske smittefare, oppfordrer vi våre pasienter til å komme presis til timen for å unngå oppsamling av pasienter på venterom, hold god avstand til andre pasienter på klinikken, vask hendene nøye før du kommer inn på klinikken eller bruk antibac, utsett timen hvis du har forkjølelsessymptomer eller har vært i utlandet i de siste 2 ukene.

Vi oppdaterer så snart det foreligger ny informasjon eller endring i retningslinjen.

For mer informasjon eller timebestilling ring oss på tlf. 67 21 08 08 eller send epost til post@fornebutannlege.no.

Vi håper utbruddet kommer under kontroll om ikke så lenge, og vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake på klinikken for alle typer behandlinger så fort som mulig.

Med vennlig hilsen,

Team på Fornebu Tannlegesenter